Katon pinnoitus
kaunistaa kotisi

Kattopinnoitukset
Tuusulan seudulla

Kattoalan asiantuntijamme ovat palveluksessasi katon pinnoituksissa Tuusulassa ja lähikunnissa. Kun katon kunnostus on ajankohtaista kannattaa selvittää onko katon pinnoitus mahdollinen huoltotoimi. Mikäli katon rakenteet ja aluskatteet on hyvässä kunnossa, saa katon pinnoituksella katosta usein lähes uudenveroisen ja näköisen suojan kodille. Katon pinnoitus ja siihen liittyvät kunnostustoimet kannattaa jättää alan ammattilaiselle.

Säännöllisesti huolletun katon elinkaari jatkuu ja ulkoasu säilyy kauniina. Tulemme mielellämme tekemään kattavan kuntokartoituksen paikan päälle ja samalla voimme tarkistaa kattoturvatuotteet ja mahdolliset muut tarpeet. Kauttamme onnistuu katon pinnoituksen lisäksi myös muut kattopalvelut vankalla ammattitaidolla. Katon pesu ja pinnoitus on nopea ja helppo tapa kaunistaa kotisi ulkoasua.

Katon pinnoitukseen ammattilainen palveluksessanne

Olemme toimineet alalla jo pitkään ja toteutamme pinnoitukset laadukkaasti sovitussa aikataulussa. Hyödynnämme vuosien kokemuksella parhaiksi todetut tekniikat ja korkealuokkaiset tuotteet katon pinnoituksissa. Kunnostuksen aikana suojaamme julkisivun ja mahdolliset kasvit läheltä, jonka jälkee suoritamme pesun ja mahdolliset pienet korjaustyöt. Katon pinnoituksen jälkeen siivoamme aina jälkemme, jonka jälkeen omistaja saa ihastella onnistunutta katon pinnoitusta ja nauttia lopputuloksesta. Tilaa meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Pyydä meiltä kuntokartoitus heti »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste