KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS
TUUSULAN SEUDULLA

KATTOREMONTTIEN JA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJA
OLEMME 100% SUOMALAINEN YRITYS

Epäiletkö katon olevan kokonaisvaltaisen kattoremontin tai osittaisen katon korjauksen tarpeessa? Soita osaavalle tiimillemme, sillä tunnemme eri kattotyyppien sekä materiaalien korjaus- ja huoltotarpeet. Huollamme ja remontoimme kaikki kattotyöt taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille Tuusulan seudulla. Me toteutamme myös pienemmät kattokorjaukset, kuten pienen pihavaraston katon kunnostuksen. Pyydä ilmainen kuntoarvio kattoremontista täyden palvelun moniosaajalta.

PELTI-, TIILI- JA HUOPAKATTOREMONTIT LAATUPALVELUNA

Pelti-, tiili- ja huopakattoremontin tekijä Riihimäen seudulla laatupalveluna ja avaimet käteen - toimituksena. Asiantuntijatiimimme hoitaa kattokorjaukset kaikkiin kohteisiin kattotyypistä riippumatta kotimaisen osaamisen, ajanmukaisen kaluston ja markkinoiden parhaisiin materiaaleihin luottaen. Pelti-, tiili ja huopakattoremontit toteutamme kaiken kokoisiin kiinteistöihin ja vapaa-ajan asuntoihin alusta loppuun saakka. Me hoidamme kaiken kattosi parhaaksi ja asennamme kattoturvatuotteet sekä muut kattotarvikkeet, erikseen tilattuna tai kattoremontin yhteydessä.

Pyydä meiltä ilmainen arviokäynti Tuusulassa ja ympäristökunnissa. Tulemme aina ensin paikan päälle kartoittamaan kiinteistön katon sisä- ja ulkopuolelta. Tarjouksemme pohjautuu aina todelliseen tilanteeseen ja kunnostus tarpeeseen. Ainoastaan ammattilaisen toteuttama, huolellinen kuntokartoitus kertoo, onko laaja kattoremontti vielä vältettävissä mm. osaremontilla tai katon pesulla ja -maalauksella. Mikäli kokonaisvaltainen kattoremontti on edessä, ei sitä kannata siirtää. Oli sitten kesä tai talvi, niin meidän käsien kautta hoituu kattoremontit ja uudet konesaumapeltikatot ensiluokkaisena laatutyönä. Pyydä ilmainen arvio kattoremontille heti ja tutustu kauttamme joustavaan OP-rahoitukseen.

Lue OP-rahoituksesta ›

Tilaa maksuton kuntoarvio »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste